€619.00

Airhockey Buffalo Vortex 7ft. RVS
[6011,011]

Buffalo Vortex Airhocky tafel 7ft. RVS* Solide en sterke 7 ft tafel
* RVS speelveld
* Teamplay (2 tegen 2)
* 3,2 mm wit MDF fineer
* Inclusief 4 pushers met vilt 96 mm
* Inclusief 4 pucks 63 mm
* Makkelijk te installeren
* Maat 213 x 122 x 81 cm
* Speelvlak 198 x 106,5 cm

De super populaire Buffalo Vortex airhockey tafel weegt maar liefst 77 kilo en is daarmee één van de sterkste en beste airhockey tafels in zijn prijsklasse! De Vortex is afgewerkt met aluminium strips en voorzien van een groot RVS speelvlak en opstaande randlijsten. Door de krachtige motor zweeft de puck gemakkelijk en snel over het speelveld.
De Vortex is door zijn grote speelvlak ideaal voor teamplay, dus twee tegen twee! Organiseer toernooitjes met familie en vrienden en beleef samen uren speelplezier.
Airhockey is niet alleen bijzonder vermakelijk, het spel is ook bij uitstek geschikt voor het trainen van het reactievermogen en de oog-handcoördinatie. Kortom, airhockey is leerzaam en sportief vermaak in je eigen huis!!

Laat uw product thuis monteren door onze eigen professionele installateurs. De kosten ervan bedragen € 125,-, of laat de tafel geïnstalleerd thuis bezorgen. Deze aanbieding is slechts voor Nederland en België. Voor nadere informatie stuur een mail naar info@sonnys.be

Belangrijke informatie; het systeem van de webwinkel geeft helaas nimmer de juiste kosten aan van transport, gaarne eerst te informeren voordat u dit product besteld.
Beoordelingen
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Fabrikant Info
Buffalo
Andere artikelen
Wij accepteren : iDeal, Mister Cash, SOFORT Banking en ook:
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter
Talen
Nederlands English