€1,599.00

Classic Sexton M29C
[M29C]

Classic Sexton M29C


McDermott is een van de beste keu merken in de wereld.

Er gaat niets boven een klassieke, vooral als het een McDermott. Onze Classic signalen voorzien van modellen direct herkenbaar als een aantal van onze meest unieke creaties. Hun tijdloze ontwerpen en precisie vakmanschap definiëren een generatie in de geschiedenis McDermott. Dit zijn onze meest populaire en gewilde signalen die ooit is gemaakt. Echte klassiekers!

Kenmerken:
* Birdseye Maple onderarm
* Black urethaan mouw
* 5 sets index ringen
* 8 zwarte urethaan / Maple / Abalone / Pewter punten
* 20 Abalone / Pewter mouw inleg
* Lizard-reliëf lederen wrap
* I-2 shaft
* McDermott Quick Release joint

Intimidator i-shafts
De hoogste prestaties in Shaft Technology

Triple-Layer Carbon Fiber Core
1. Unidirectionele vezels
2. Hoge sterkte samengestelde vezels voor uitzonderlijke duurzaamheid en hoepel sterkte
3. Uiterst kleine diameter en unidirectionele koolstofvezel kern

i-Shaft constructie
McDermott's Intimidator shafts geven spelers de vrijheid om de macht en spin-sterkte te wijzigen om de snelheid en nauwkeurigheid van hun shot te maximaliseren. De gepatenteerde i-Shaft-systeem heeft de variabele kenmerken die nodig zijn in je spel (Power, Controle and Gevoel) geïdentificeerd. Gebruik makend van hun eigen Intimidator Carbon Energy (ICE) technologie, hebben ze de meest radiale consistente shaft ontworpen om de nauwkeurigheid bij alle snelheden te helpen handhaven.

Tenon Tip Technology
De i-Shaft's Tenon Tip de overdracht van technologie energie van de tip in de carbon fiber kern van het produceren van een stevige hit die de snelheid en nauwkeurigheid van je schot maximaliseert.

Radial Consistentie
De i-Shaft maakt gebruik van McDermott's eigen triple-layer carbon fiber core-technologie om de meest consistente radiale shafts op de markt te brengen. Radiale samenhang is de mogelijkheid om dezelfde resultaten ongeacht de stand van de shaft te reproduceren. Dit betekent dat de shaft op dezelfde manier zal uitvoeren bij elke poging. McDermott's high-performance shafts bieden consequent een rechtere speelbal baan, het minimaliseren van de noodzaak om te compenseren voor spin en worp. De stabiliteit van de carbon fiber kern gecombineerd met McDermott's tri-core butt constructie geeft elke cue een solide, consistent gevoel bekend in de industrie als de "McDermott Hit."

Kamui ™ Black Tip
De KamuiTM tip bestaat uit de hoogste kwaliteit Japanse varkensleer. Heeft een hogere porositeit, waardoor de tip zijn vorm houdt en effectiever krijt. De verbeterde cue ball grip resulteert in meer controle en nauwkeurigheid met minder kracht.

Deze keu is tussen de 3-6 weken leverbaar.
Beoordelingen
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Fabrikant Info
McDermott
Andere artikelen
Wij accepteren : iDeal, Mister Cash, SOFORT Banking en ook:
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter
Talen
Nederlands English